Voorwaarden in het kort voor het gebruik van de foto’s

De foto’s die ik u koopt, zijn alleen voor u en uw bedrijf. U mag de foto’s gebruiken voor uw eigen (digitale) publicaties. Zoals website, nieuwsbrief, sociale media, brochures en folder of banners. Afhankelijk van welke grote u de foto kocht. In de omschrijving staat waar de foto's geschikt voor zijn.

De foto’s mag u niet doorsturen of weggeven aan anderen partijen zonder mijn toestemming (auteursrecht). Heeft een ander bedrijf interesse in één of meerdere foto’s, dan hoor ik dat graag of u kunt hem of haar doorsturen naar deze site.

Let op! Wilt u één of meerdere foto’s gebruiken voor een advertentie, advertorial of redactioneel artikel in een tijdschrift of krant dan hoor ik dat graag. Hieraan zitten meerkosten verbonden voor het gebruik van de foto.

Als u de foto’s gebruikt: waar mogelijk graag mijn naam (Monumentenfotograaf) Léontine van Geffen-Lamers, vermelden op de website of brochure. Plaatst u foto(’s) op sociale media dan graag ‘@monumentenfoto’ voor twitter en ‘Monumentenfotograaf’ voor facebook gebruiken. Mijn eigen naam kunt u gebruiken als u de foto op LinkedIn zet.